Tuš kabine po meri

Ukoliko, kao i mnogi drugi u gradu, imate malo kupatilo, raspored elemenata i opremanje malog prostora verovatno vam deluju kao komplikovan dizajnerski projekat. Ipak, upravo izazov rešavanja ovih problema koje nameće veličina može dovesti do sjajnih rešenja pri uređenju tog intimnog prostora u vašem domu. Za početak, tuš kabine po meri se svakako nameću kao logičan izbor za vas, a staklene tuš kabine su najpraktičnija opcija.

Fukcionalnost je ključ malih kupatila. S obzirom na to da je male prostore vrlo lako pretrpati stvarima, obratite pažnju na to da svaki element koji unosite u kupatilo bude funkcionalan i zaista potreban.

Tuš kabine po meri

Tako mesto u kupatilu možete uštedeti ukoliko se odlučite za ugaonu tuš kabinu, a obavezno obratite pažnju i na to da dekoracije koje koristite značajno mogu doprineti izgledu prostora, dok ga sa druge strane mogu i zatrpati ukoliko nisu pažljivo isplanirane.

Dakle, u malom prostoru svaki element od lavaboa pa do prostora za odlaganje stvari mora imati funkciju i služiti tome da prostor ne izgleda zatrpano stvarima. Umesto većih ormana, razmislite o tome da se opredelite za otvorene police  – ukoliko na njih stavite, na primer, peškire raznih boja, kupatilu ćete dodati element razigranosti i topline.

Kao što smo već pomenuli, tuš kabine po meri su odlična alternativa kadi u malom kupatilu, jer ne zauzimaju previše mesta, a opet se mogu isplanirati tako da budu savršen prosto za uživanje i opuštanje u tuširanju. Kaljeno staklo je savršen izbor materijala za tuš kabinu jer njegove proste linije pomažu da se izbegne osećaj težine i natrpanosti enterijera. Takođe, pošto je površina koja reflektuje svetlost, staklo može doprineti efektu i bojama u vašem kupatilu.

Tuš kabine po meri