Stakla za tuš kabine su praktičnije i kvalitetnije od drugih materijala

Stakla za tuš kabine od kaljeno stakla su praktičnije i kvalitetnije od drugih materijala. Kaljeno staklo, materijal koji se sve više koristi u opremanju stambenog enterijera, i to sa razlogom. Polako, u sve više domova, uvodi se staklo umesto pločica i plastike u kupatilu, kao bezbednija, efikasnija i fukcionalnija varijanta, koja oplemenjuje prostor na više nivoa.

Pre svega, ono može da se koristi na više mesta u kupatilu: u okviru tuš kabine mogu se instalirati stakleni zidovi i vrata, zatim isto se može postaviti na frontovima kupatilskih elemenata, a čak se stakleni paneli koriste i na samim zidovima prostorije.

Jedan od najčešćih razloga zašto se ljudi odlučuju za staklo umesto pločica je to što ono nudi neverovatne mogućnosti u dizajniranju motiva i slika koje će biti ištampane na njemu. Bilo da u kupatilu želite da na zidovima i elementima imate fotografiju prirode, apstraktne sheme, minimalističke boje ili nešto sasvim posebno prema vašem nahođenju – ovaj materijal se može prilagoditi svakoj prostoriji i svakom vašem zahtevu. Danas je lakše nego ikada napraviti slikovito i živahno kupatilo od kaljenog stakla kojim ćete ulepšati ovaj intimni prostor i dati mu sopstveni pečat. Takođe, s obzirom na to da ne postoje fuge kao između pločica, slika koju ste odabrali ostaje jedinstvena a ne razdeljena na mnoštvo malih delova.

Pored mogućnosti u dizajniranju, stakla za tuš kabine od kaljenog stakla imaju i druge benefite. Kao prvo, bezbednije su za korišćenje nego kade za starije ljude i decu. Takođe, ovaj materijal je izuzetno otporan na udarce i može dugo da traje bez ikakvih oštećenja. I možda najvažnije: izuzetno je lako za održavanje jer nema fuga između pločica u kojima se skupljaju bakterije i prljavština.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas!