Kupatila sa tuš kabinom

Kupatila sa tuš kabinom su novi trend na tržištu. Ograničeni proctor nas u startu navodi na ovu opciju, ali to nije jedini razlog odabira baš ovog rešenja. Tu su još brojne prednosti kda su u pitanju kupatila sa tuš kabinom.

Stakleni zidovi nisu nova stvar i već dugo se koriste u arhitekturi, ali u poslednje vreme su postali novi trend – u kupatilima!

Od kad pamtimo, pločice u kupatilu su toliko popularne da deluje kao da su one jedina opcija za uređenje ovog prostora u domu. Ipak, postoji alternativa koja postaje sve popularnija u svetu i kod nas, a to je korišćenje stakla umesto pločica, i zidovi od kaljenog stakla koji su na mnogo načina zapravo bolji izbor od njih.

Ukoliko želite da date vašem kupatilu dizajnerski pečat – stakleni paneli su pravi izbor za vaš dom. Oni se mogu koristiti na svim zidovima kupatila, kao i za samu tuš kabinu i frontove svih kupatilskih elemenata. Pošto je vrlo svestran i praktičan materijal, kaljeno staklo se sve više koristi u dizajnu stambenog enterijera.

Prva velika pogodnost staklenih zidova i staklenih tuš kabina je to što je moguće da se izrade u raznim bojama i sa gotovo neograničenim izborom motiva. Što se tiče dizajna, tuš kabine nude gotovo neograničene mogućnosti u pogledu planiranja  i mogu se prilagoditi svakoj prostoriji i zahtevima. Pustite svojoj mašti i kreativnosti na volju pri planiranju i dajte vašem kupatilu poseban i vama svojstven pečat. Druga važna je to su stakleni paneli lakši za čišćenje i otporniji od pločica. Na kaljenom staklu bakterije nemaju gde da se zadržavaju, a uz to se vrlo lako održava i ne ostaju nikakve fleke po njemu. Takođe, ono je značajno otpornije od običnog stakla i pločica, a sam motiv koji je na njemu ištampan ne može da se ošteti pošto se on izrađuje sa zadnje strane panela. Poslednja prednost je to što se stakleni paneli postavljaju lako i brzo, bez prljanja, pa renoviranje kupatila možete završiti bez muke i u rekordnom roku.