Staklene obloge za kuhinju

Staklene obloge za kuhinju postale su hit poslednjih godina zbog otmenog izgleda i ogromnih stilskih mogućnosti, i ukoliko se odlučite za ovaj izbor umesto pločica u kuhinji, u vaš dom ćete uneti sasvim poseban i luksuzan element.

S ozbirom na to da se staklene obloge za kuhinju prave po meri, moguće ih je uklopiti u svaki prostor i bilo koji oblik enterijera. A pošto se instalira u jednom komadu, unapred se, pre štampanja i sečenja, pripema mesto za sve utikače i ostale elemente kuhinje. Takođe, pošto nema fuga kao kod pločica, niti ikakvih neplaniranih prekida u slici, ovo motivu koji krasi vašu kuhinju daje vrlo privlačan i kompletan izgled koji je primamljiv oku. Kako nema rupa ili prekida, ne postoji ništa što može pokvariti sofisticirani efekat, što omogućava lagan i neprekinut finiš koji ukazuje na diskretan luksuz. Još jedna važna stvar kada govorimo o nedostatku fuga – ovo znači da ne postoji mesto gde bi buđ, prašina i prljavština mogle da se skupljaju i kvare izgled prostorije.

Staklo u kuhinji, za razliku od pločica koje se koriste svuda toliko da deluje da ne postoji drugi izbor, kuhinjama donosi mogućnost jednog vanvremenskog, svestranog i prilagodljivog stila. Sa jedne strane, stakleni paneli mogu se dizajnirati tako da budu toliko suptilni, da gotovo da deluje da nisu uopšte tu. Ukoliko se odlučite za neku neutralnu boju ili motiv, oni će se samo uklopiti u svoju okolinu. Ipak, neka efektna šara ili slika mogu da budu tačka u enterijeru koja će privlačiti sve poglede sa svojim smelim dizajnom. Sa nama možete da isplanirate kuhinjske obloge od stakla tako da postignete tačno efekat koji ste zamislili. Upravo svestranost je ono što kaljeno staklo čini odličnim kontrapunktom za ostale materijale u domu, bili oni vešački ili prirodni, i što pomaže da se prilagodi svim tipovima enterijera.