Staklene obloge za kuhinje

Iako su klasični i popularni u novim kuhinjama, beli elementi i pločice su već dosadili, pa zašto ih ne biste tansformisali kaljenim staklom u boji – bila to samo jedna boja ili slika koja ima sve nijanse u sebi. Staklene obloge za kuhinje imaju neograničene mogućnosti što se tiče dizajna. Budite kreativni u kuhinji i u pravljenju hrane i u dizajnu, pa pustite mašti na volju!Pošto je važno odabrati dobru sliku, evo ideja kako da olakšate sebi.

Razmislite o stilu vaše kuhinje. U klasičnijoj se možda pre opredelite za neki vanvremenski motiv u crno-belim ili tonovima u sepiji. Ova varijanta je uvek sjajan i siguran dodatak svakoj kuhinji bez da je odalji od palete koja dominira na ostalim elementima. Sa druge strane, ako vam je kuhinja modernija, možete izabrati nešto sasvim apstraktno. Na primer, to može biti zanimljiv motiv, poput slike polomljenog leda koji se širi vašim zidom, a koji će izgledati totalno unikatno. Ako vam je to previše, možete se opredeliti za varijantu bele prošarane elegantnim šljokicama koje će je razbiti. Takođe, opcija je i da unesete dinamiku u ovu prostoriju tako što iskoristite print ili umetničko delo vibrantnih boja, a jednu od nijansa u njemu zatim iskoristite da povežete i ostale elemente kuhinje. Ovime ćete vašu kuhinju zasigurno izdvojiti od svih drugih i privući mnogo oduševljenih pogleda.

Ako želite da prostor učiniti totalno unikatnim, a uz to ste i kreativna duša, onda sami dizajnirajte staklene obloge za kuhinje od kaljenog stakla. Svoje umetničko delo ili fotografiju u visokoj rezoluciji iskoristite u ovu svrhu. Samo pazite na to koliko svetla ima u vašoj prostoriji jer ukoliko je nedovoljno osvetljena, postoji mogućnost da se komplikovane šare neće dovoljno videti.